Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 990

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 990
info@willemsenhout.nl

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 13.00 uur

Webshop:
willemsenhoutshop.nl

Gebintconstructies aanbouw & veranda's

“De veranda is eigenlijk gewoon onze tweede woonkamer geworden”

Wanneer u echt een gezellige veranda wilt moet u zeker eens het gebruik van klassieke houten gebinten overwegen. Door deze gebinten toe te passen ademt uw veranda al snel een huiselijke en gezellige sfeer. U zit buiten, maar het geeft de behaaglijkheid van binnen.

Willemsen Hout is al jarenlang actief met het bouwen van veranda's. In Opheusden, waar Willemsen Hout gevestigd is, worden de onderdelen voor uw veranda stuk voor stuk voorbereid en gecontroleerd. Pas wanneer alles het stempel 'perfect' krijgt mogen de houten gebinten de werkplaats verlaten. Om een degelijke houten veranda te bouwen is vakmanschap nodig. Vakmanschap kenmerkt zich bijvoorbeeld door de praktische oplossingen die voor uw unieke situatie nodig zijn.

De mogelijkheden om uw veranda af te werken zijn uitgebreid. U kunt kiezen uit een rieten dak of een klassiek pannendak. Maar ook gemetselde poeren, muren of gepotdekselde planken  kunnen uw veranda compleet maken. Willemsen Hout denkt graag met u mee om voor u de mooiste veranda te bouwen. het moet tenslotte een plek zijn waar u graag zit. Als wij u kunnen helpen, bekijk dan de projecten op deze website en neem contact met ons op. We staan graag voor u klaar!