Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 990

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 990
info@willemsenhout.nl

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 13.00 uur

Webshop:
willemsenhoutshop.nl

Steeds meer Houten Gebinten

Willemsen Hout specialiseert zich steeds meer in het vervaardigen van authentieke houten gebinten. Deze eiken gebinten bieden een warme en sfeervolle uitstraling en passen helemaal binnen deze tijd. De manier van bouwen is al vele eeuwen oud. Eiken gebinten, spanten en gordingen bestaan al jaren maar de toepassingen worden steeds breder.

Van complete interieuren tot aan de constructie van uw houten schuur en veranda: de houten gebinten nemen aan populariteit toe. Van de meeste projecten maken wij foto's die u door de hele website terug kunt vinden. Houten gebinten lenen zich uitstekend voor oerdegelijke constructies. De balken worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Zijn we eenmaal op locatie dan kan het bouwen snel gaan, al het voorbereidende werk is immers al gedaan. Ook voor complexe en hele grote gebouwen is hout een duurzame oplossing. Je ziet een verschuiving van staalbouw naar houtbouw ontstaan.

Door de warme, sfeervolle uitstraling is hout ook uitermate geschikt om binnen te gebruiken. Interieurs worden er 'stoer' en 'industrieel' van. Termen die we vaak horen van klanten. Bovendien zijn de toepassingsmogelijkheden ongekend. Waar in sommige huizen een houten balk als versteviging nodig is, is in andere woningen een houten balk gewoon een sfeermaker. Zeker wanneer dit gecombineerd wordt met houten meubilair, deuren en stalen accessoires.

In de categorie Eiken gebinten vindt u allerlei toepassingen van onze houtconstructies. Ook bij de Houten schuren en bijgebouwen ziet u welke mogelijkheden er zijn.

Heeft u vragen of zoekt een een specifieke oplossing? Neem dan gerust contact op met Willemsen Hout.