Bekijk ook:
Ga naar NOESK.com

 

 

Persoonlijk advies? Bel ons op 0488 - 760 990

Interesse?
Neem met ons op!

contact

 

0488 760 990
info@willemsenhout.nl

Of kom eens langs:
Tielsestraat 85c
4043 JR  Opheusden

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag:
7.00 uur - 17.30 uur
(pauze tussen 12.30 en 13.00 uur)

Zaterdag: 
7.00 uur - 13.00 uur

Webshop:
willemsenhoutshop.nl

Willemsen Hout voor particulieren

 

Houten schuren, tuinhuizen, poorten, landhekken en veranda’s. Zomaar een greep uit de ambachtelijke werkstukken die we maken. Geen standaardpakketten, maar nostalgisch maatwerk. Ons hout is net even dikker en van betere kwaliteit. Samen met robuust hang- en sluitwerk en een perfecte afwerking voegt ons maatwerk echt iets toe aan uw huis en tuin. 

Willemsen Hout is hét adres voor maatwerk van degelijk kwaliteitshout. Zo kunt u bij ons ook terecht voor houten dierenverblijven, robuuste speeltoestellen, omheiningen, carports of gebintcontructies op maat voor woningen, schuren en bijgebouwen. We realiseren 'uw' unieke bouwwerk volledig aan de hand van uw wensen. En wij weten uit ervaring dat het mooier wordt wanneer de beste materialen gebruikt worden.
 

Houten tuinhuizen en dierenverblijven

Een houten tuinhuis als berging voor tuinaccessoires en gereedschap of gewoon om gezellig in te zitten. Alles is af te stemmen op uw specifieke wensen. Zelfs dubbel openslaande deuren worden in een handomdraai geplaatst. 

Lees meer over onze houten tuinhuizen → 

 

Ook voor (huis)dieren hebben wij een geschikt houten verblijf, zoals houten stallen, houten hokken, paddocks en hondenhokken. Onze houten dierenverblijven zijn onderhoudsarm, robuust en vooral mooi. Wij bouwen naar uw wens en de specifieke wensen van uw dier, tot in het kleinste detail.

Lees meer over onze houten dierenverblijven →
 

Houten gebintconstructies voor woningen, schuren en bijgebouwen

Uw houten schuur wordt een unieke, nostalgische eyecatcher wanneer u deze laat vervaardigen met authentieke gebinten. De klassieke uitstraling kunt u volledig zelf bepalen. Diverse maten eiken balken vormen de basis van de constructie van uw houten schuur. Bovendien zijn de 'oude' pen- gat verbindingen enorm duurzaam en sterk. Dat betekent overigens niet dat een moderne houten schuur niet tot de mogelijkheden behoort. Een moderne schuur krijgt karakter door gebruik te maken van houten gebintconstructies. Willemsen Hout bouwt al jaren houten schuren op deze ambachtswijze en is gespecialiseerd in de klassieke bouw met de houten gebinten.

Lees meer over houten gebintconstructies →
 

Buitenmeubilair

Willemsen hout levert allerlei houten meubilair voor buiten. Hierbij kunt u denken aan bijv. houten parkbanken, picknicktafels en schommelbanken. Buitenmeubilair van Willemsen Hout is duurzaam, robuust en ergonomisch afgewerkt. Wij leveren naast standaard parkmeubilair zoals parkbanken en picknicktafels ook maatwerk oplossingen zoals vlonders, bruggetjes, boombanken en precies passende parkbanken op maat in alle denkbare kleuren en beschikbare houtsoorten. 

Bekijk ons assortiment buitenmeubilair →
 

Schuren

Willemsen Hout bouwt maatwerk houten bijgebouwen, schuren, overkappingen , tuinhuizen, carports en garages. En u kunt alles zelf bepalen. Van houtsoort tot kleur en van kozijnen tot dakbedekking. Het moet úw schuur worden. Voor onze schuren maken wij uitsluitend gebruik van het beste hout en de nieuwste technieken.

Bekijk meer schuren en houten bijgebouwen →
 

Speeltoestellen

Willemsen Hout heeft een uitgebreid assortiment houten speeltoestellen voor buiten. Houten speelhuisjes, schommels, glijbanen en wipkippen van hoge kwaliteit; robuust en duurzaam. Voor jong en oud bouwen wij al jaren verschillende houten speeltoestellen met een vrolijk karakter.

De constructies zijn veelal universeel en kunnen uitgerust worden met accessoires voor heel jonge kinderen, maar zijn ook bestand tegen het stoeigeweld van oudere kinderen. Zowel het hout als de bevestigingsmaterialen zijn degelijk en duurzaam. Hierdoor gaan de speeltoestellen van Willemsen Hout  jarenlang mee. 

Bekijk ons assortiment speeltoestellen →